Kulinārais horoskops piektdienai, 2.augustam

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Depositphotos

Dienu sākt ar horoskopu ir ja ne noderīgi, tad vismaz interesanti. Kas Tevi sagadaida kulinārijas jautājumos šodien, 2019.gada 2.augustā?

Auniem šodien derētu aizmirst par rosīšanos virtuvē un labāk pievērsties citiem darbiem. Ja tomēr bez gatavošanas neiztikt, izvēlies maksimāli vienkāršas receptes.

Vēršiem rīts jāsāk prātīgi un jāatturas no kalorijām bagātām brokastīm, jogurts vai kāda viegla graudu maize ar dārzeņiem būs pietiekoši. Ieteicams šodien atteikties no grādīgajiem dzērieniem.

Etiķete, lūk, ko vajadzētu ievērot dvīņiem un daudz mazāk pļāpāt pie galda. Tas gan vairāk saistīts tieši ar iespēju neveiksmīgi aizrīties, tāpēc esi piesardzīgs. Centies vairāk baudīt karstos ēdienus, mazāk aukstās uzkodas.

Vēžus sagaida gana mierīga diena, tāpēc viņi bez pūlēm atradīs iespēju pagatavot kādu izsmalcinātu ēdienu vai apmeklēt restorānu.

Lauvām laiks pārtraukt ekonomēt naudu uz ēdiena rēķina un pārtikt no ātrām uzkodām. Tāds dzīves ritms var negatīvi atsaukties uz viņu veselību un ilgtermiņā veicināt dažādas saslimšanas.

Daudzām jaunavām būs vēlme šodien eksperimentēt. Izšķirsti kādu recepšu grāmatu vai "izstaigā" recepšu portālus un atrodi kādu negatavotu un interesantu recepti, ko gatavot.

Svariem apnikušas vienveidīgas ēdienreizes, tāpēc būs vēlme to kaut nedaudz pamainīt un papildināt. Ieteicams pievērst ēdieniem, kuros dominē augļi un dārzeņi.

Produktu svaigums, derīguma termiņš  - skorpioniem jābūt vērīgiem, lai ēstu tikai to labāko.

Daļa strēlnieku šodien dosies ciemos, kur viņus sagaidīs bagāti klāts galds ar lieliskiem ēdieniem. Tad nu atceries, ka pārēšanās nav laba un arī pārmērīga alkohola lietošana nav ieteicama!

2.augusts ir īstena mežāžu diena. Viņiem padosies viss, arī ēšanas jautājumos, brīvas rokas un var izpausties pēc sirds patikas.

Ūdensvīriem piemērota diena, lai uzaicinātu ciemiņus un iepriecinātu viņus ar gardu maltīti. Tikai paturi prātā, ko uzaicināji ciemos un kas viņiem garšo, lai neviens nejūtas vīlies.

Šodien, 2.augusta vakarā zivīm ir ideāls brīdis, kas sarīkot romantiskas vakariņas savam mīļotajam cilvēkam. Ja neesi attiecībās, tad laba diena, lai ietu uz randiņu, izvēloties sev iemīļotu vietu, kurā mēdz ieturēt maltītes.

Avots: Express-novosti

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu