Kāds ir francūziešu slaidā auguma noslēpums?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: depositphotos.com

Franču virtuvi nepavisam nenosauksi par diētisku: maizes izstrādājumi, sieri, mērces, vīni. Nekas no tā neiet roku rokā ar tievēšanu. Taču par spīti šādiem ēdieniem, sievietes Francijā ir ne vien gaumīgi ģērbtas, bet arī slaidas. Kāds ir viņu noslēpums?

Apavi bez papēža

Francijas sievietes ir par komfortu. Visbiežāk viņas izvēlas apavus ar zemu un stabilu vai bez papēža, jo tādos apavos ir ērtāk pārvietoties. Tas, savukārt, rada vēlmi staigāt vairāk un kustības, kā mēz zinām, ir veselīgas un nepieciešamas slaidai figūrai.

Cieņā melna kafija

Melna kafija nav tik kalorijām bagāta kā latte vai kafija ar pienu un cukuru. Melnā kafijā bez cukura un saldā krējuma vai piena ir tikai 15 kalorijas, bet lattē 200.

Daudzveidīgas maltītes

Francūziešu uzturs ir sabalansēts. Lai arī netrūkst kruasānu, siera un vīna, viņas ēd ļoti daudz dārzeņus un augļus, kas ir bagāti ar uzturvielām un vitamīniem, kas ir nepieciešamas, lai saglabātu veselīgu organismu un slaidu figūru.

Kustība

Francijā ļoti tiek propogandēts aktīvs dzīvesveids. Lielākā daļa franču mīl pārvietoties ar kājām labprāt spēlē tenisu, slido, slēpo, brauc ar riteni. Tieši aktīvais dzīvesveids ir pamats slaidajām figūrām.

Avots: Krasotka.postimees.ee

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu