Kūku ābece. Mācāmies cept soli pa solim

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

"Vieglas augļu kūkas vai bagātīgas krējuma tortes, vienmēr populārās plātsmaizes vai veidnē ceptas kūkas, kraukšķīgās tartes vai saldās kūciņas - kas gan var būt skaistāks kā ar mīlestību klāts kafijas galds ar pašu ceptiem kārumiem no kēksa, smilšu, biskvīta vai kādas citas mīklas?"   "Kūku ābece. Mācāmies cept soli pa solim", Zvaigzne ABC      

Ķiršu un biezpiena šnites, bezē kūka ar persikiem, ābolu strūdele vai citronu eklēri – to visu spēj pagatavot tikai profesionāļi? Gluži aplam! Arī iesācējiem tas ir pa spēkam. 

Foto: Receptes.lv
Foto: Receptes.lv

Šī grāmata sniedz jums vajadzīgās prasmes un soli pa solim pavada jūs cauri kārdinošajai kūku, tortu, strūdeļu un kūciņu pasaulei. Katrs darba solis ir attēlots fotogrāfijās, turklāt svarīgākās pamatprasmes un darba tehnikas parādītas uzskatāmās attēlu sērijās – vai nu tā ir pamatmīklas pagatavošana, olu baltumu un saldā krējuma saputošana, vai glazūras uzklāšana un garnēšana.
Daudzpusīgā informācija par produktiem un neskaitāmie padomi un knifiņi, kurus sniedz pieredzējuši profesionāļi, papildina nepieciešamās pamatzināšanas.
 

Foto: Receptes.lv

Iespējams, šī grāmata, kurā iekļautas gan klasisko, gan moderno kūku receptes, rosinās jūs radīt pašiem savu kūkas variantu.

Grāmatu piedāvā apgāds:

Foto: Receptes.lv
KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu