Anna Panna izdod grāmatu šokolādes mīļiem

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TV3 kulinārijas šova “Gatavo3” vadītāja, žurnāla “Pie Galda!”recepšu autore un daudziem zināma kā gardāko eklēru un kūku meistare, ANNA PANNA izdod otro saldumu grāmatu - “ŠOKOLĀDE”. Grāmatas prezentācija jau rīt - 8. augustā, plkst. 19.00, konceptveikalā BOLD, Baznīcas ielā 18a.

Foto: publicitātes

Annas Pannas otrās grāmatas izdošana ir likumsakarīga: “Pirms trīs gadiem izdotā grāmata par kūkām bija mans pirmais lielais pieturas punkts un reizē arī atskaites punkts manam darbam. Taču pa šo laiku pieredze un zināšanas ir tikai paplašinājušās un esmu priecīga, ka tajās varu dalīties ar citiem,’’ stāsta Anna. Grāmatas tēma – šokolāde – caurvij katru no 60 receptēm. “Šokolāde ir viena no populārākajām sastāvdaļām dažādu saldumu gatavošanā. Es vēlos parādīt un iemācīt, cik daudz un interesantos veidos var pagatavot šokolādes saldumus – kūkas, desertus, saldas uzkodas un pat dzērienus,’’ skaidro Anna. Grāmata būs lielisks palīgs gan tiem, kas gatavojas spert pirmos soļus kulinārijas pasaulē, kā arī pieredzējušiem saldumu gatavotājiem.

Foto: publicitātes

Grāmatā apkopotas 60 receptes sešās nodaļās: stāts par šokolādi, konfektes, ātrie un vieglie saldumi, deserti, vieglās kūkas un grūtās jeb ilgās kūkas.

Grāmatas tapšanā piedalījusies fotogrāfe Elīna Upmale, stiliste Baiba Prindule – Rence un dizainere Mētra Putāne.

Uz prezentācijas pasākumu aicināts ikviens interesents. Grāmatu iegādāties ar Annas autogrāfu varēs gan atklāšanas pasākumā konceptveikalā BOLD (Baznīcas ielā 18a), 8. augustā no plkst.19.00, kā arī no 9.augusta grāmatnīcās visā Latvijā.

Informācijai var sekot līdzi Annas Pannas Facebook un Instagram lapās, kā arī Pie Galda facebook kontā un mājas lapā.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu