Santa Maria papildina BBQ produktu klāstu un uzlabo iepakojuma dizainu

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Santa Maria uzlabotais BBQ produktu klāsts sniedz iespēju baudīt lielāku vasaras ēdienu dažādību un ātri pagatavot gardas maltītes bez īpašiem sagatavošanās darbiem. Ņemot vērā klientu izpētes rezultātus, BBQ mērču plastmasas pudeles ir nomainītas pret stikla pudelēm, piešķirot tām autentiskāku un augstvērtīgāku izskatu.

Jauns, uzlabots iepakojuma dizains, kas palīdzēs labāk saprast, kā garšvielu maisījumi jālieto, ir arī marinādēm, garšvielu maisījumiem gaļas marinēšanai un grila eļļai.

Lai gan barbekjū klasika ir gaļa, pastāv daudz iespēju radoši izvērsties. Uz grila var pagatavot dažādus dārzeņus, augļus un pat jūras veltes, piemēram, garneles. Santa Maria jaunā Saldā čili marināde ir īpaši piemērota ātrai garneļu iemarinēšanai. Jums nepieciešamas tikai garneles, marināde, nedaudz pacietības un karsts grils.

Receptes.lv

Mēs esam papildinājuši Santa Maria garšvielu maisījumu gaļas marinēšanai jeb sauso marināžu klāstu ar diviem jauniem produktiem – garšvielu maisījumu ribiņām un garšvielu maisījumu vistas gaļas marinēšanai. Sausās marinādes vienkārši jāierīvē gaļā tieši pirms cepšanas vai grilēšanas. Tās ļauj viegli kontrolēt garšas intensitāti, un tās nav nepieciešams uzglabāt ledusskapī.  Šie garšvielu maisījumi ļauj gaļai uzņemt mitrumu un izsūc sulas no pašas gaļas. Šo reakciju sauc par osmozi. Tas nozīmē, ka cepšanas laikā gaļa iemarinējas pati. 
Santa Maria autentiskās amerikāņu BBQ mērces tiek ražotas ASV no svaigām vietējām izejvielām – čili, garšaugiem un tomātiem. Tā kā mērces tiek pildītas uzkarsētās stikla pudelēs, tām nav pievienoti konservanti. Santa Maria īpaši lepojas ar mērču oriģinālajām, ziemeļu Teksasai, Kanzasai un Kentuki raksturīgajām garšām — tās ir saldas, piesātinātas, ar viskija un čipotles garšu un hikorijas koksnes dūmu aromātu.

Receptes.lv

Saldajai un asajai Amerikāņu BBQ mērcei ar čipotles garšu raksturīgo vieglo dūmu aromātu piešķir čipotles čili pipari, bet saldo garšu — brūnais cukurs. Latvijas iedzīvotājiem tuvāka sirdij varētu būt Amerikāņu BBQ mērce ar grauzdētiem ķiplokiem, kuras pamatā ir saldi grauzdēti ķiploki. Abas BBQ mērces var lietot gan karstas, gan aukstas, kā arī izmantot glazēšanai.
Lielisks palīgs virtuvē būs garšvielu maisījumi lielajās dzirnaviņās, kurās jau pievienots jūras sāls un pipari. Daudzpusīgais BBQ universālais garšvielu maisījums un BBQ garšvielu maisījums ar čili ir piemērots ne tikai grilētas gaļas un zivs ēdieniem, bet arī salātu mērcēm vai kā piedeva sviestam.
Santa Maria ir Eiropas vadošais garšvielu ražošanas uzņēmums. Mūsu misija ir veidot un attīstīt ēšanas paradumus un tendences un mūsu produktu grupas ir garšvielas, garšaugi, Meksikas, Āzijas, Indijas virtuvju un BBQ produkti. Produktu attīstība un kvalitāte ir Santa Maria stūrakmeņi. Mēs esam daļa no Paulig grupas,  kas tika dibināta 1876. gadā un ir ģimenes īpašumā esošs starptautisks uzņēmums pārtikas rūpniecībā, kas pazīstams ar kvalitatīviem pārtikas produktiem , garšvielām un kafiju.
Grupā ietilpst gandrīz 2000 darbinieku 15 valstīs, un pārdošanas apjomi 2012. gadā bija  858 miljoni EUR.
KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu