Grilla sezona jau ir sākusies pilnā sparā gan Rīgā gan Jūrmalā, kā arī cituviet Latvijā. Kā jau mēs zinām, grilla ēdiens nav tikai šašliks, bet ir daudz interesantu veidu, kā padarīt mūsu maltīti interesantu. Kompānija Gourmet Studio vēlas prezentēt savu interesanto produkciju, kas ir gan garšīgas pastētes, gan interesantas mērces un marinādes, kā arī deserti un vīni.
Vasaras grill pasākums
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Gourmet studio pārstāvis Jānis Šiliniks sadarbībā ar Viesnīcas MaMa šefpavāru Aleksandru Žiļuku pagatavos ēdienus, izmatojot šos produktus, protams, būs iespēja nogaršot un izbaudīt! Kas zina, varbūt iegūsiet priekš sevis jaunas idejas vasaras ēdienkartei!
Ļoti jauka ziņa ir vīnu cienītājiem - viena no pirmajām reizēm plašākam lokam - jums, tiks prezentēti vīni no Elzasas reģiona! Labprāt gribētu dzirdēt jūsu viedokli!
Grilla pasākuma sākums plkst.16:00, 28.maijā (ceturdiena) restorāna MaMa (Tirgoņu iela 22, Majori, Jūrmala ) terasē.
Pasākums ir bez dalības maksas!
Pieteikšanās uz pasākumu,kā arī sīkāka informācija - telefoniski pie Jāņa Šilinika 28361888 vai pa epastu: siliniks@gmail.com.
Vasaras grill pasākums ar Gourmet Studio,
28. Maijā, plkst. 16:00
Viesnīcā MaMa, Tirgoņu iela 22, Majori, Jūrmala
Pastēte ar vīģēm
Pastēte ar medu
Pastēte ar riekstiem
Pastēte ar sēnēm
Pastēte Ardenas
Louis Sipp Gewurztraminer 2006, Alsace
Laša tartars ar aromātisku pesto un kaperiem sāls glazūrā
Louis Sipp Riesling 2006
Vistgaļas satē japāņu sezama marinādē
Louis Sipp Pinot Gris 2006
Teļa gaļas rullīši sinepju graudu marinādē ,ar piparmētru mērci un bulguru ar vītinātiem tomātiem
Louis Sipp Rose d Alsace 2006
Pīles kebabs ar svaiga koriandra mērci un grilētiem polentas plācenīšiem
Chateau Tour De Guiet Futs “Cotes de Burg” 2005
Filicori šokolādes vafele ar saldējumu
Vignobles des Riversaltais ADV 1985