Dīva pret triku meistaru: kurš virtuvē izrādīsies lielāks burvis?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Laipni lūgti virtuvē! ''Nu ko, gatavosim!'' 11. raidījumā viesojas daiļā dziedātāja Samanta Tīna un azartiskais triku meistars Robijs Trankalis. Nemainīgs uzdevums - no dotiem produktiem ierobežotā laikā un neparastos apstākļos pagatavot gardu maltīti!

Samanta Tīna - dziedātāja, kas savu atpazīstamību ieguvusi, piedaloties LNT televīzijas šovā "O!Kartes akadēmija", kurā izcīnīja uzvaru un iespēju trīs mēnešus mācīties Tech Music School mūzikas skolā Londonā. Piedalījusies daudz un dažādos starptautiskos mūzikas konkursos, kur izcīnījusi godalgotas vietas. Šobrīd Samanta ir deklarēta Viļņā un kļuvusi par Lietuvas iedzīvotāju, jo jau kādu laiku veiksmīgi darbojas kaimiņzemes šovbiznesā. Šajā kulinārajā sacensībā Samantai asistēs Samantas dzīvesbiedrs Nauris Liepiņš.

Robijs Trankalis - iluzionists un pasākumu vadītājs. Robijs saviem skatītājiem piedāvā lielisku maģijas un komēdijas apvienojumu, kā arī iespēju katram pasākuma viesim savu acu priekšā redzēt, kā notiek triks, kā arī pat sajust trika rašanos viesa rokās. Robijs bija arī viens no vadītājiem TV raidījumam ''Sajūti Latgali'', kurā centās atklāt dažādu leģendu un nostāstu apvītu Latgales vietu maģiju. Robijam palīgos ieradies draugs un kolēģis Miķelis Visockis.

Skaties citus raidījumus:

Apmaksāta publikācija

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu