Virtuvē Okartes skatuves absolventi Kašers un Pāže – un šovs var atkal sākties!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

"Nu ko, gatavosim!" 10. raidījumā mūs radoši pārsteigs Okartes skatuves absolventi Kašers un Kristīne Pāže. Kad virtuvē darbojas radošo profesiju pārstāvji, gala iznākums var būt patiesi pārsteidzošs un top tādi īpaši ēdieni kā "Lutausis ar raksturiņu". Kas gan tas varētu būt?

Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis ir modes eksperts un multimākslinieks. Latvija Kašeru iepazina talantu šovā Okartes skatuve, bet šobrīd viņš ir dažādu raidījumu un pasākumu vadītājs. Multimākslinieks ir idejas autors un vadītājs “Kašera sapņu fabrikai”, kas organizē dažādas mākslas programmas gan bērniem, gan pieaugušajiem. Viņš ir pazīstams ar dažādu talantu daudzveidību, kā arī vienmēr izcēlies ar savu krāšņo stilu. Kašeram palīgos ieradusies Kašera brāļa sieva Sabīne.

Kristīne Pāže ir dziedātāja, kura savu atpazīstamību iemantoja talantu šovā Okartes skatuve. Kristīne ir pāris gadus dzīvojusi Dānijā, kur paralēli muzicēšanai Kopenhāgenas biznesa akadēmijā studēja multimediju dizainu. Šobrīd Kristīne spēlē grupā “Kautkaili”, kur darbojas kopā ar savu līgavaini Didzi Bardovski un Kasparu Vizuli. Kristīne ir arī tieši tā balss, kas dzirdama repera Anša populārajā singlā “Zemes Stunda”. Kristīne ir ieradusies kopā ar vienu no nozīmīgākajiem atbalstītājiem – savu līgavaini un arī ļoti labi zināmo mūziķi Didzi Bardo.

Apmaksāta publikācija

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu