Gatavosim skaisti: pie plīts modeļi Māra Sleja un Mārtiņš Kapzems

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Studijā ''Nu ko, gatavosim!'' 9. raidījumā meistarībā mērosies labi pazīstamā modele Māra Sleja un atraktīvais, daudzpusīgais pasākumu vadītājs Mārtiņš Kapzems. Māra apgalvo, ka gatavot viņai riebjas un nesanāk.. Ko nu? Vai tāpēc laurus plūks Kapzema komanda?

Māra Sleja ir modele un televīzijas raidījumu vadītāja. Māra ir viena populārākajām un pieprasītākajām modelēm mūsu valstī, kura izvēlējusies strādāt tikai Latvijā, jo, viņasprāt, pasaules modes biznesam viņa ir divus izmērus par lielu un tieši tādēļ izvēlējusies rūpēties par savu veselību, nevis darbu ārzemēs. Māra sevi pierādījusi arī kā aktrisi, filmējoties filmā “Jaungada Taksometrs”. Māra ir divu bērnu mamma, tāpēc visnotaļ interesanti uzzināt, kā tas ietekmē ikdienas ēšanas paradumus. Mārai palīgos ieradies Māras draugs Modris.

Mārtiņš Kapzems ir modelis, producents, televīzijas šovu un pasākumu vadītājs, kā arī ''CityPlayground'' dibinātājs, kas ir uzņēmums, kas specializējās multifunkcionālo velotrašu uzstādīšanā. Mārtiņš ir aktīvs sportists, ceļošanas entuziasts un liels dzīvnieku mīlis. Mārtiņam palīdzēs draugs Kārlis.

Skaties vēl:

Apmaksāta publikācija

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu