"Šodien gatavosim krimināli" - virtuvē kriminālkomēdijas varoņi Harijs un Duļķis

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

‘’Nu ko, gatavosim!’’ 8. raidījums ''krimināli'' labs! Savas kulinārās prasmes demonstrēs Latvijas kino sensācijas – kriminālkomēdijas “Kriminālās ekselences fonds” Harija un Dulķa atveidotāji.

Andris Daugaviņš ir Latvijas kino sensācijas – kriminālkomēdijas “Kriminālās ekselences fonds” – viens no galvenajiem aktieriem. Par filmā atveidotā Harija Kuharjonoka tēlu Andris ieguva Nacionālo kino balvu „Lielais Kristaps” kategorijā „Labākais aktieris otrā plāna lomā”. Un patiesībā Daugaviņš nemaz nav aktieris. Viņš ir jurists un aizrautīgs autosportists. Andris atklāj, ka filmai pieteicies gluži nejauši: „Esmu diezgan liels avantūrists. Man patīk mesties piedzīvojumos, un šis bija viens no tiem.''

Andris kā komandas biedru uzaicinājis savu dēlu Kristapu. 

Māris Mičerevskis ir latviešu rakstnieks, publicists, vēsturnieks, uzņēmējs un politiķis. Sarakstījis bērnu grāmatu "Septiņas dienas Miltiņu karaļvalstī". Publicējis vairākus rakstus par etnogrāfiju Latvijas avīzē. Valdes loceklis Vēstures izpētes un popularizēšanas biedrībā. Partijā "Latvijas attīstībai" ieņem valdes locekļa amatu un 2017. gadā ievēlēts Rīgas domē. Māris sabiedrībā plašāku atpazīstamību ieguva pēc filmas “Kriminālās ekselences fonds” spilgti atveidotā žuļika Duļķa tēla.

Mārim palīdzēs Māra labākā draudzene Anna Pūgule.

Produktu sarakstu sagatavoja ''Mālpils Muižas'' šefpavāre Aija Gabrāne un Anete Straume.

Skaties citus raidījums:

Apmaksāta publikācija

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu