Vai Ieva Florence piekāpsies Naurim Brikmanim? Uzzini raidījumā "Nu ko, gatavosim!"

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Šonedēļ mūziķi no ''Dziļi violets'' Nauris Brikmanis un Valters Osis stāsies pretī aktieru pārim Ievai Florencei un Oskaram Vīksnem.  Un tā nebūs sacensība, bet gan viena liela mīlestība virtuvē!

Ko gan pagatavos viesi no piedāvātajām sastāvadaļām? Lūko iekš video!

Nauris Brikmanis ir mūziķis, grupas “Dziļi violets solists” un aktieris. Latvija Nauri iepazina šovā Okartes skatuve, taču ārpus muzicēšanas Nauris aktīvi darbojas citos projektos, tā piemēram, “Pusnakts šovs Septiņos ar Jāni Skuteli” un humora izrādē “Labākā vecpuišu ballīte”. Plašāku atpazīstamību Nauris ieguvis šovā “Izklausies redzēts”, kur skatītājus pārsteidza ar savām vokālajām un teatrālajām dotībām. 

Ieva Florence ir Dailes teātra aktrise, kura aktrises gaitas uzsāka 2014. gadā. Ieva spēlē lomu pašmāju seriālā “Viņas melo labāk”, kā arī ir redzama filmā “Blēži”. Ievai ir dinamisks dzīvesveids, savā brīvajā laikā priekšroku dod sportiskām nodarbēm un aktīvam dzīvesveidam. Viens no viņas pēdējo gadu hobijiem ir ziemas peldes. Ievas draugs Oskars viņu slavē, sakot, ka pat par spīti nogurumam un aizņemtībai, Ieva tāpat viņam vakarā pagatavos vakariņas. 

Skaties iepriekšējos raidījumus:

Apmaksāta publikācija

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu