Mūziķis Atis Zviedris vai aktrise Evija Skulte - kurš labāks virtuvē? Noskaidro "Nu ko, gatavosim!" 2. raidījumā!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Šajā raidījumā sacentīsies aktrise Evijs Skulte ar dēlu Bruno Skulti un mūziķis, radio personība Atis Zviedris ar līgavu Aneti Korinti.

Evija Skulte ir Nacionālā teātra aktrise kopš 1996. gada, taču viņa filmējas arī televīzijas seriālos, pašlaik aktrise atveido Martas lomu seriālā “Viņas melo labāk”, bet iepriekš atveidojusi Sintijas tēlu seriālā “Ugunsgrēks”. Paralēli aktrises dzīvei, Evija ir arī divu dēlu mamma, taču noslogotā ikdiena nav iemesls, lai negatavotu mājās. 

Atis Zviedris ir mūziķis, radio dīdžejs un pasākumu vadītājs. Sabiedrība Ati iepazina šovā “Talantu fabrika”, bet šobrīd viņš darbojas grupā “Flame & The Rolltones”, kas 2014.gadā izdeva savu pirmo albumu. Atis ir arī makšķerēšanas entuziasts un atzīst, ka viņam ļoti patīk gatavot ēst.

Ko gan pagatavos viesi no Mālpils muižas šefpavāres Aijas Gabrānes sagatavotā  produktu saraksta? Tikai raidījuma beigās noskaidrosies, kādu maltīti šefpavāre patiesībā bija iecerējusi...

Apmaksāta publikācija

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu