:format(webp)/nginx/o/2025/03/13/16710735t1h418b.jpg)
Pirmo reizi šī leģendārā zīmola vēsturē radīti trīs glazēti biezpiena sieriņi, kas satur par 30% mazāk cukura un ir bez laktozes. Piedāvātas tiek trīs garšas – aveņu, persiku un vaniļas.
Pirmo reizi šī leģendārā zīmola vēsturē radīti trīs glazēti biezpiena sieriņi, kas satur par 30% mazāk cukura un ir bez laktozes. Piedāvātas tiek trīs garšas – aveņu, persiku un vaniļas.
Mazāk cukura un bez laktozes
Jaunajiem “Kāruma” sieriņiem ir par 30% mazāk cukura un attiecīgi arī mazāk salda garša. Tas ir īpaši piemēroti tiem patērētājiem, kuri ikdienā pievērš uzmanību cukura daudzumam uzturā vai vienkārši nav lieli saldummīļi.
Tajā pašā laikā, pateicoties bezlaktozes biezpienam un glazūrai, šie sieriņi ir piemēroti arī tiem, kuri izvairās no dabīgā piena cukura jeb laktozes, ko nereti ir grūti sagremot.
Jaunajā vaniļas sieriņā biezpiena saturs ir palielināts līdz 72%, kas ir par 9 procentpunktiem vairāk nekā klasiskajā vaniļas sieriņā. Salīdzinoši vairāk biezpiena ir arī aveņu un persiku sieriņos, kur tas sasniedz 69% no kopējā sastāva. Jaunie produkti nesatur saldinātājus, augu taukus un konservantus, saglabājot tīru un vienkāršu sastāvu.
Pieejamība un kopējais sortiments
Sākotnēji jaunie “Kāruma” sieriņi būs pieejami Latvijā, tuvākajā laikā arī Lietuvā un Igaunijā. Bet nākotnē plānots tos piedāvāt arī uzņēmuma eksporta tirgos.
Kopējās investīcijas jaunumu izstrādē un palaišanā tirgū sasniedz 100 tūkstošus eiro.