Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Izcili vienkāršs veids, kā notīrīt pomelo

Raksta foto
Foto: Mike_O/Shutterstock.com

Pomelo jeb pampelmūze ir lielisks citrusauglis. Ar savu brango izmēru tas ir līderis starp visiem citrusaugļiem. Tā garša ir pa vidu starp apelsīnu un greipfrūtu. Cik salds, skābs vai rūgtens tieši auglis būs, ir atkarīgs no tā šķirnes. Bet ir kāds iemesls, kāpēc šis auglis mēdz ēdājus nokaitināt. Tīrīšana  ir piņķerīga, ja nezina īstās metodes.

Pomelo var notīrīt teju 2 minūšu laikā. Netici, jo katru daiviņu taču ieskauj balta plēvīte, kuras noknibināšana no ēdamās daļas prasa ilgu laiku? Jā un nē. 

Sociālajos tīklos lietotāji dalās ar video, kā pie pomelo baudīšanas var tikt pavisam ātri, bez ilgstošas knibināšanas. 

Tev vajadzēs tikai labu nazi un, protams, pašu augli. 

Lūk, kā tas darāms:

@wsfc888 The best way to cut open and peel a pomelo #lifehack #pomelo #fruit #foodlover ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Ja auglis nav īsti gatavs, tad augļa mīkstums var tik viegli kā video neatdalīties no baltā apvalciņa, bet tīrīšanas procesu atvieglos tāpat.

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu