Vai tiešām uz Ziemassvētku galda jābūt deviņiem vai divpadsmit ēdieniem? Kādas ir tipiskākās kļūdas, gatavojot cepeti un zivis un kāpēc virtuves termometrs būtu izcila dāvana Ziemassvētkos, kā arī izcila rasola galveno sastāvdaļu atklāj šogad Michelin zvaigzni ieguvušais jaunais un ļoti talantīgais šefpavārs Kristaps Sīlis.
Abonentiem
"Michelin" zvaigznes restorāna šefpavārs Kristaps Sīlis par Ziemassvētku ēdieniem: "Vairāk nenozīmē labāk"
Ne 9, ne 12 ēdienus šefpavāra Sīļa ģimenes Ziemassvētkos uz galda neredzēsiet. Trīs līdz četru kārtu maltīti, kur ēdiens jau tiek servēts porcijās, gan: sākot ar viegliem salātiem, pārejot pie pamatēdiena, kurā pasniegta gaļa vai zivs, un, vakariņas noslēdzot, deserts.