Decembris ir rasola laiks. Virknē ģimeņu to ceļ galdā Ziemassvētkos, citās ģimenēs tas ir neatņemama Jaunā gada mielasta sastāvdaļa. Tādas īstās receptes nav, jo senās pavārgrāmatās rasols ir gan ar nēģiem, gan ar bietēm, bet ir arī tāds, kas populārs mūsdienās, – ar marinētu gurķi, konservētiem zirnīšiem, olām.
Aptauja ⟩ Kurai sastāvdaļai nav vietas rasolā? (3)
Tomēr, lai arī nav pareizā un nepareizā rasola, katrā ģimenē ir sava iecienītākā recepte un produkti, kurus rasola bļodai negribas redzēt ne tuvu. Šoreiz meklētajam tieši tos – rasolā nemīlētākos produktus. Nobalso arī tu! Balsot vari par vairākiem produktiem, ja nevari izvēlēties vienu – visneiederīgāko. Ja kādu esam piemirsuši – raksti komentāros!