Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Kāpēc maltajai gaļai pirms cepšanas jāpievieno ūdens? Skaidro šefpavārs Aleksejevs (2)

Maltā gaļa iepakojumā. Ilustratīvs attēls.
Maltā gaļa iepakojumā. Ilustratīvs attēls. Foto: darksoul72/Shutterstock.com

Ļoti daudzos veikalos varam iegādāties malto gaļu, kas ir safasēta plastmasas kastītēs. Bet kāpēc šādai maltajai gaļai pirms cepšanas vajadzētu uzliet ūdeni?

Šefpavārs Lauris Aleksejevs raidījumā "Šefu gaidījāt?" atklāj metodi, kā parūpēties par to, lai maltā gaļa nav kunkuļaina, bet gan sacepas viendabīgi. 

Atliek vien pārlikt gaļu bļodiņā, pārliet nedaudz auksta ūdens un ar rokām izmīcīt. 

Skaities raidījuma sižetu:

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu