Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Kebabs vai burgers: svinot jubileju, "Bolt Food" atklāj populārākos pasūtījumus

Kebabs. Ilustratīvs attēls.
Kebabs. Ilustratīvs attēls. Foto: Christin Klose/Shutterstock.com

Ēdienu piegādes platforma "Bolt food" svin piecu gadu jubileju. Svinot šo notikumu, "Bolt" atklāj līdz šim populārākos pasūtījumus platformā, kā arī Latvijas klientiem raksturīgākās pasūtījumu tendences.

Kopš ienākšanas Latvijas tirgū 2020. gadā, "Bolt Food" 

pasūtītākais produkts Latvijas iedzīvotāju vidū ir čīzburgers, un partnerkurjeri šo maltīti piegādājuši vairāk nekā miljons reižu.

Savukārt populārākā pusdienu maltīte ir kebabs ar vistas gaļu, kas, starp citu, ir arī viens no pieprasītākajiem ēdieniem nakts stundās – no vairāk nekā 1,32 miljoniem naktī pasūtīto maltīšu, liela daļa bijuši tieši kebabi.

Viens no populārākajiem ēdieniem ir arī picas – tās līdz šim pasūtītas 711 000 reižu.

Bet pārtikas preču piegādes servisa "Bolt Market" apjomīgākais klienta pasūtījums Latvijā ietver 100 preču vienību.

"Bolt Food" piegādes tendences mainās atkarībā no gadalaika un svētku dienām – kopš platformas darbības sākuma Latvijā piegādātas vairāk nekā 632 000 zupu, liela daļa no tām – gada vēsākajos mēnešos. Tikmēr salāti un poke bļodas piegādātas 820 000 reižu – daži no šiem pasūtījumiem, iespējams, tika veikti kā daļa no Jaungada apņemšanās.

Platformas eksperti tāpat saskaitīja, cik daudz cilvēku pēdējo gadu laikā, iespējams, svinēja savas dzimšanas dienas kopā ar “Bolt Food”, un konstatēja, ka Latvijā tika piegādātas vairāk nekā 32 000 dažādu kūku.

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu