:format(webp)/nginx/o/2024/06/11/16141296t1hcfdc.jpg)
Vai tev arī ir tā bijis, ka vienā dienā neizdodas notiesāt sarūpētās ogas, ieliec tās ledusskapī, bet, ak, tavu skādi, otrā dienā tās jau klātas baltu pūku vai ierūgušas un ir nolemtas izmešanai? Tā noteikti gadījies ir ne vienā vien ģimenē. Bet ko darīt lietas labā? Vaicājām tiem, kas zina vislabāk, – zemeņu audzētājiem.
Visādi jau gadās – salasām vai nopērkam un domājam – nu tik ēdīsim, bet varēšana izrādās mazāka par gribēšanu. Vai paķeram kādu ekstra kilogramu, lai nodotu mammai vai draugiem, bet satikties neizdodas un jāēd nost pašam. Lai kā tur gadītos, ogas laist postā negribas un nevajag. Jā, vienmēr jau var likt saldētavā, bet nu vēl par agru, sākumā jānoēdas svaigas.