Populārais "TikTok" biezpiena plācenis – vai tu būtu gatavs pagatavot un nogaršot?

Receptes.lv
Foto: Ekrānuzņēmums no video Tastyfood_lv/Tiktok.com, Receptes.lv kolāža

Vietnē "TikTok" popularitāti ir ieguvusi jauna recepte – cepta graudainā biezpiena tortilja, kuru sapilda ar visādiem gardumiem. Arī pašmāju ēdiena bloga "Tastyfood_lv" autore izmēģināja. Vai izdevās? Lasi tālāk!

Kā varētu garšot ilgi cepts biezpiens? Nepamēģināsi, neuzzināsi.

Procesa gaitā, video autore norāda, ka bažījusies par rezultātu, jo skats krāsnī sākumā nav bijis tas glītākais, tomēr pēc norādītā cepšanas laika rezultāts izdevies pārsteidzoši labs.

Graudainais biezpiens, kas izlīdzināts uz cepamā papīra, papildināts ar pipariem, sieru, tiek cepts krāsnī 190 grādos 35 minūtes. 

@tastyfood_lv Cepu 190*C, ~35min, pēc tam ļauj atdzist . #fyp #recepte #biezpiens ♬ Funky & Pop! Refreshing and Bright Beat featuring Cutting Guitar(1463982) - Azure Glitch

Biezpiena "tortilja" papildināta ar krēmsieru, spinātiem, šķiņķi un avokado, bet pildījumu var izvēlēties pēc paša patikas.

Augsts olbaltumvielu saturs, nekādu miltu – ir vērts izmēģināt. 

Garšvielas un siers – to katrs pievieno pēc patikas. Video, kurā izcepts biezpiens  ar pipariem un beigās pildīts ar pesto, rukolu un šķiņķi, tomātiem un bazilika lapiņām, vietnē "TikTok" skatīts 9,1 miljonus reižu. Iespaidīgi vai ne? 

@victoriaminell

COTTAGE CHEESE PROSCIUTTO WRAP 😱 with pesto, tomato & fresh basil. Day 4 of 10 high protein low calorie recipes.

♬ Satisfaction x Maneater - DAVO

Ir atrodama vēl virkne video ar šī plāceņa pagatavošanu un dažādiem pildījumiem, kas skatīti miljoniem reižu. 

Lūk, daži no tiem:

@victoriaminell

COTTAGE CHEESE PROSCIUTTO WRAP 😱 with pesto, tomato & fresh basil. Day 4 of 10 high protein low calorie recipes.

♬ Satisfaction x Maneater - DAVO
@jilliangottlieb MAKE THIS IMMEDIATELY!!!! @healthymumway ty for this recipe 🫶🏻 . #cottagecheese #food #cottagecheesetoast #bakedcottagecheese #recipes #highprotein #highproteinmeals #foodie ♬ Blue Blood - Heinz Kiessling
@katieaustin

I am in awe!!! You literally have to try this 1 ingredient, high protein, low carb tortilla crisp!!! Pls trust me its actually so weirdly good

♬ original sound - Katie Austin

Vai esi gatavs ko tādu pagatavot un nogaršot savā virtuvē?

Tēmas

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu