Jūrmalciemā norisināsies jau septītie Reņģu svētki

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Reņģu svētki Jūrmalciemā.
Reņģu svētki Jūrmalciemā. Foto: Publicitātes foto

20. aprīlī Jūrmalciemā pie tīklu mājas "Piestātne" jau no plkst. 12 norisināsies jau septītie "Reņģu svētki", kuros ikviens aicināts nogaršot un iegādāties reņģes visdažādākās interpretācijās, kā arī baudīt svētku aktivitātes un pasākumus kopā ar ģimeni.

Šogad svētki norisināsies jau septīto reizi, un arī šogad apmeklētājiem būs iespēja ne tikai baudīt reņģes, bet arī piedalīties citās aktivitātes. Svētku laikā norisināsies meistarklase “Vienā laivā”, kurā vietējie Liepājas ražotāju pavāri ļaus baudīt ierastos ēdienus neierastās garšās, bērni kopā ar Nīcas Jauniešu centra jauniešiem veidos un laidīs gaisā pūķus, biedrība “Valgums” apmeklētājus cienās ar gardu zivju zupu un tikko ceptām reņģēm, bet par svētku muzikālo noformējumu parūpēsies mūziķe un dziesminiece Zanda Štrausa, Nīcas vidusskolas vokālais ansamblis Justīnes Siksnas vadībā un Mārcis Grīnbarts. Dienas garumā arī mājražotāju un amatnieku tirdziņš.

Ieskaties aizvadītā gada Reņģu svētku norisē:

“Ir klāt pavasaris – kļūst siltāks un saulaināks, daba un jūras dzīve mostas, un tas nozīmē, tīklu mājai klāt šī gada sezonas pirmais pasākums. Baudīsim, gardus ēdienus, izklaidēsimies un vienkārši pabūsim kopā,” uz svētkiem aicina tīklu mājas “Piestātne” komanda.

Svētku programmu skatāma Dienvidkurzemes novada mājaslapā

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu