Jācep kūka, bet beidzies cepampapīrs? Šefpavārs Jansons dalās ar noderīgu knifu

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Currie-Killick/Shutterstock.com

Reizēm nepamanām, ka kāds virtuvē saimniekošanai nepieciešams palīgs ir izbeidzies. Pamanām tikai tad, kad jāliek jau lietā. Labā ziņa – nereti ir iespējas izlīdzēties ar citiem produktiem. 

Ja jācep kūka, bet attopies, ka ir beidzies cepampapīrs, nav obligāti jāskrien uz veikalu.

Šefpavārs Māris Jansons raidījumā "Šefu gaidījāt?" atklāj, ka cepamo papīru, cepot kūkas, var aizstāt ar sviestu, cukuru un rīvmaizi.

Ar sviestu ieziež cepamo formu, tad izkaisa ar cukuru, lai tas pielīp pie sviesta, un beigās vēl ar nelielu daudzumu rīvmaizes.

Skaties raidījuma sižetu:

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu