No 8. līdz 17. martam gardēži tiek aicināti uz Bauskas novada restorānu nedēļu, kurā piedalīsies astoņi restorāni un kafejnīcas.
"Par zaļu pat vēl zaļāks": martā norisināsies Bauskas restorānu nedēļa
Pasākuma tēma ir pavasaris, bet moto – "Par zaļu pat vēl zaļāks".
Restorānu nedēļas ietvaros tās apmeklētājiem būs iespēja baudīt īpašas pavasarīgas un veselīgas trīs kārtu maltītes par pievilcīgu cenu. Restorānu nedēļas mērķis ir veicināt novada gastronomiskā piedāvājuma popularizēšanu, kā arī simboliski atklāt pavasara sezonu novada restorānos un kafejnīcās.
Pasākumā piedalās: restorāns “Miķelis”, “Mežs Kungs”, “Miķelis”, “Rožmalas”, krogs “Aveņi”, “Taverna”, kafejnīca “Wild Rančo” un “Baltā māja”.
Ar restorānu piedāvājumu vari iepazīties šeit: