Kakao krēmu prieks: 7 atšķirīgas receptes

Arī recepte no 1961. gada grāmatas
Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Receptes.lv lasītāji, foto no grāmatas "Mājturība," Receptes.lv kolāža

Vienās mājās dēvēts par kakao krēmu, citās par šokolādes, bet visi zina, par ko ir runa. Par pasakaini gardu krēmu, kas garšo labi gan viens pats, gan ar ķīseli vai ogu mērcēm. Tiesa gan, receptes dažādās saimniecībās atšķiras – kādā izmantots saldais krējums, citā tam pievienojas skābais, vēl citā piens. Kādu gatavo bez olām, bet citam tās pievieno. Tāpēc piedāvājam tev recepšu apkopojumu, lai viss vienkopus un ērti vari atrast sev tīkamāko.

Šokolādes krēma recepte publicēta arī 1961. gadā izdotajā grāmatā "Mājturība", kurā dažas nodaļas ir veltītas ēdienam, tostarp dažādām receptēm. Šī recepte paredz saldā krējuma, cukura, olu, kakao, piena un želatīna izmantošanu.

Foto: Attēls no grāmatas "Mājturība", 1961. gads

Lai izdodas un labi garšo!

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu