Āgenskalna tirgū šodien notiek tematiskais tirgus "Neapēd zemeslodi" atbalstam

TVNET/LETA
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Āgenskalna tirgū svētdien notiek tematiskais augu valsts produktu tirgus, informēja pasākuma rīkotāji.

Augu valsts produktu tirgus notiks, atbalstot izaicinājumu "Neapēd zemeslodi", kas mudina iedzīvotājus uzturā patērēt vairāk augu valsts produktus.

Pasākums notiks no plkst.9 līdz 17.

Tematiskajā tirgū piedalīsies tādi augu izcelsmes produktu ražotāji kā "Avenei", "Nata Cafe", "LifeTree", "Stirna & Avocado", "Foxy’s Bake Shop", "Griksi" un daudzi citi.

Pie tirgotājiem būs iespējams nogaršot un iegādāties Latvijā audzētas austersēnes, vegānās pankūkas, kruasānus un burgerus, bezpiedevu augu kefīru, sojšļiku, diedzētu griķu produktus, vairāk nekā 15 gaļas aizvietotājus, saldējumu uz kokosriekstu krēma bāzes, kombuču, fermentētus produktus no Indijas riekstiem un daudzus citus produktus.

Tāpat pasākumā arī Āgenskalna tirgus pastāvīgās kafejnīcas un tirgotāji piedāvās dažādus augu valsts ēdienus un dzērienus, tostarp vegānās picas, veģetāriešiem paredzētas desiņas, poke bļodas.

Vienlaikus koprades virtuvē "RE CEP TE" visas dienas garumā notiks tematiskas, izglītojošas un praktiskas gatavošanas darbnīcas kopā ar nozares profesionāļiem.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu