:format(webp)/nginx/o/2020/06/18/13158090t1h8fc2.jpg)
Katram noteikti ir savs priekšstats par to, kā būtu jāgaršo ideāliem cepumiņiem. Sava versija par šo kārumu ir arī šefpavāram Mārtiņam Sirmajam. Un patiesībā, viņaprāt, viss ir vienkārši.
Katram noteikti ir savs priekšstats par to, kā būtu jāgaršo ideāliem cepumiņiem. Sava versija par šo kārumu ir arī šefpavāram Mārtiņam Sirmajam. Un patiesībā, viņaprāt, viss ir vienkārši.
"Šausmīgi trekns, bet šausmīgi garšīgs," tāds ir izcils cepums šefpavāra Mārtina Sirmā gaumē.
Lai šāds cepums izdotos, nepieciešamas divas pamatsastāvdaļas atbilstošās proporcijās.
Uzzini, kādas, skatoties raidījuma "Izgaršo Latviju" sižetu: