Vēl nebijis notikums – Latvijas Piļu un muižu restorānu nedēļa

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Abgunstes muiža
Abgunstes muiža Foto: Publicitātes foto

No 11. līdz 21. novembrim Latvijas Piļu un muižu asociācija aicina uz restorānu nedēļu pilīs un muižās. Tiks gatavots īpašais gardēžu rudens piedāvājums.

Piļu un muižu restorānu nedēļa ļaus izbaudīt šefpavāru īpaši gatavoto rudens maltīti un izjust senatnes burvību vēsturisko piļu un muižu interjerā. Šāds pasākums Latvijā notiek pirmo reizi, un ideja tā veidošanai nāca no Bīriņu pils kolēģiem, kas aicināja veidot īpašu piedāvājumu piļu un muižu apceļotājiem arī rudens sezonā. Latvijas Piļu un muižu asociācijai tas atkal ir jauns un interesants izaicinājums, kas vēl vairāk veicinās piļu un muižu kultūrvēsturiskā mantojuma popularizēšanu un izzināšanu.

Foto: Publicitātes foto

Šajā īpašajā Piļu un muižu restorānu nedēļā svētku maltīti būs sagatavojuši ne tikai piļu un muižu restorāni un krodziņi, bet arī īpaši šim notikumam izveidotie pop-up restorāni, kas apmeklētājiem maltīti ļaus izbaudīt neierastā vietā un laikā. Restorānu nedēļas apmeklējumam ir iepriekš jāveic galdiņu rezervācija, tādēļ visu informāciju būs ērti atrast interneta vietnē pilis.lv.

Šogad Piļu un muižu restorānu nedēļā piedalās: Bīriņu pils, Abgunstes muiža, Arendoles muiža, Jaunmoku pils, Jaunpils pils, Kalnmuižas pils, Mālpils muiža, Nurmuižas pils, Rankas muiža, Skrundas muiža, Šlokenbekas muiža, Ungurmuiža un Varakļānu muižas pils.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu