Virkne pamatēdienu, lai būtu pilnīgi, līdzās piedevām, kādam gaļas gabalam vai mērcei, tā vien lūdzas blakus kādus košus salātus. Bet ko var ātri un vienkārši pagatavot, ja gurķis ar tomātu un krējumu jau apnicis? Mums ir ne viens vien variants!
Kādus salātus likt uz šķīvja pie pamatēdiena? 18 receptes iedvesmai
Lai salāti būtu laba piedeva pamatēdienam, jāparūpējas, lai tie ir gana atsvaidzinoši pat tad, ja sajaukti ar krējumu un majonēzi. To sastāvā nevajadzētu būt tādiem ļoti barojošiem produktiem, piemēram, gaļai un/vai pupiņām, kas salātus vienus pašus jau padara tik sātīgus, ka tos varētu ēst kā atsevišķu ēdienu.
Tātad: koši, daudzveidīgi un atsvaidzinoši.