Vakariņu vietā glābšanas misija: sieviete atbrīvo teju 200 eiro vērtu omāru

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Roman023_photography/Shutterstock.com

Kāda grezna restorāna kliente pārsteidza iestādes darbiniekus un citus apmeklētājus, kad pasūtīja 200 eiro vērtu omāru un palaida to brīvībā, raksta "Insider".

Tūriste no Šveices kopā ar vīru Itālijā, Sardīnijā apmeklēja kādu greznu jūras velšu restorānu. No ēdienkartes izvēlējās pasūtīt omāru kataloniešu gaumē ar pastu. Taču sievietes vēlmes mainījās un omārs ne tuvu nenonāca katlā.

Antonio Fasolino, kurš kopā ar savu brāli Džanluko ir iestādes līdzīpašnieki, no speciāla akvārija izcēla klientu izvēlēto omāru un nosvēra to. Atbilstoši svaram, kas sasniedza teju 2 kilogramus, tā cena bijusi teju 200 eiro.

Pēc svēršanas jūras radījums spainī ar ūdeni tika novietots blakus pāra galdiņam, taču, pirms pavāri paspēja ķerties pie vēžveidīgā gatavošanas, restorāna apmeklētāja uzdeva jautājumu par to, vai omārs savainotos, ja to iemestu ūdeni no augstuma.

Saņēmusi atbildi par to, ka dzīvajai radībai nekas nenotiks, viņa pieņēma lēmumu vakariņu vietā veikt glābšanas misiju un omāru turpat iemeta ūdeni.

Sievietes vīrs un vēl kāds apmeklētājs iemūžinājis omāra atbrīvošanu, un šobrīd video gūst strauju popularitāti. Omārs esot aizpeldējis, kolīdz nonācis ūdenī.

Noskaties omāra atbrīvošanu:

Restorāna īpašnieks atzīst, ka sākumā sievietes ieceri uztvēris kā joku, taču drīz vien sapratis, ka dāmas nodomi ir pavisam nopietni un viņa patiesi vēlas paveikt darbu, kas restorāna līdzīpašnieku, darbiniekus un arī citus viesus kopā ar labā darba veicēju patiesi saviļņojis.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu