Kāpēc itāļi pēcpusdienā nedzer kafiju ar pienu?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Espresso un kruasāns.
Espresso un kruasāns. Foto: Stocked House Studio/Shutterstock.com

Kamēr mēs dzeram kad un kādu nu kafiju mums sagribas, itāļi par to neizpratnē bola acis un rausta plecus. 

Varētu šķist, ka kafija ir jādzer tāda, kāda tā garšo. Loģiski, vai ne? 

Tā domā teju visi, izņemot itāļus. Jo tieši viņi ir tie, kas apgalvo, ka "balto" kafiju dzeršana dienas otrajā pusē ir nepareiza. "Baltās" kafijas ir visas kafijas, kurām pievienots piens – putots vai parasts, tam nav tik lielas nozīmes.

Atpazīstama itāļu influencere, kas Instagram vidē pazīstama kā The Pasta Queen, publicējusi video, kurā paskaidro, kāpēc kafija ar pienu nav laba izvēle pēcpusdienā un, ja kārojas kafiju, kāda būtu jāizvēlas. 

"Tā ir kafija, tas ir putots piens," viņa turpina. "To var baudīt no rīta, līdz plkst. 12, lai pamodinātu organismu un savas maņas, bet ne vēlāk. Kad tu esi ieturējis jau nopietnāku maltīti, tavā organismā jau notiek visādi procesi, kalorijas un viss cits, kāpēc vēl vajag kafiju ar pienu tam visam pa virsu?" viņa enerģiski skaidro savā video.

"Viss, ko tev vajag, - mazs espreso!"

Viņa papildina, ka dzert kapučīno pēcpusdienā būtu tik pat nepareizi kā Amerikā ēst hotdogu brokastīs.

Komentāros viedokļi dalījās, citi piekrītot itāļu loģikai, bet citi skaidrojot, ka brokastīs mēdz ēst jebko, kas ledusskapī atrodams, un tāpat arī ar kafiju - bauda, kāda patīk.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu