Gurķu un tomātu konservēšanas sezonai uzņemot apgriezienus, daudzi alkst uzzināt pārbaudītas metodes, kā nekļūdīties, gatavojot tomātus želejā vai kraukšķīgus marinētos gurķīšus. Lai rezultāts neliktu vilties, jautājām padomu pieredzējušai saimniecei Gunai Ķiberei, kura, gadu no gada gatavojot ziemas krājumus, marinādēs izšķīdinājusi ne vienu vien pudu sāls. Viņa piekrita atklāt praksē pārbaudītus gurķu konservēšanas knifus un recepti izciliem tomātiem želejā, kas pagatavojami bez liekām klapatām un laika tērēšanas.

Gunas vienkārša metode gurķu konservēšanai

Pieredzējusī saimniece dalās ar ļoti vienkāršu gurķu konservēšanas veidu, lai ikviens varētu sagādāt krājumus ziemai ērti un ātri. 

Vispirms gurķus rūpīgi nomazgā, tiem nogriež abus galiņus un kopā ar garšvielām gurķēnus saliek

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest