Vai visi paēduši? Tīklos kņada ap Dziesmu un deju svētku dalībnieku maltītēm (3)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: @anjo_lv/Twitter.com

Nav noslēpums, ka Dziesmu un deju svētku dalībnieku grafiks ir ļoti intensīvs un prasa daudz spēka, tāpēc kārtīga maltīte ir neatņemama sastāvdaļa. Bet vai visur dalībnieki saņem vienādas porcijas un visiem vēderi ir pilni?

Sociālajos tīklos runā gan dalībnieki, gan vērotāji no malas. Un skaļākas, protams, ir bēdīgākās ziņas, kur, uzmetot aci, ir skaidrs, ka dažu porciju izmēri visiem vēderus piepildīt nevar.

Svētku dalībnieki raidījumam "Bez tabu" norāda, ka porcijas mēģinājumu vietā ir labākas nekā pirmās ēdināšanas skolā, kurā izmitinājušies. Tur šķīvja saturs bijis teju uz pusi mazāks.

Un, kā izrādās, patiesi visiem, lai arī būtu jāievēro vienotas vadlīnijas un ēdināšanai jāatbilst izstrādātiem noteikumiem, realitāte var atšķirties.

Dziesmu un deju svētku svētku komunikācijas vadītāja Inga Vasiļeva skaidro, ka rūpes par ēdināšanu kolektīviem, kas mitinās skolās, uzņemas konkrētie skolu ēdinātāji, kas ir noslēguši līgumus ar pašvaldībām, no kurām konkrētie dalībnieki ieradušies.

Sašutumu dalībniekiem raisījis arī fakts, ka pēc gājiena kolektīvi nav dabūjuši vakariņas, jo gājiens aizkavējies aptuveni divas stundas.

Skaties sižetu šeit:

Komentāri (3)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu