Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Mārtiņa Sirmā sulīgas, krāsnī ceptas vistas recepte

Vistas cepetis. Ilustratīvs attēls.
Vistas cepetis. Ilustratīvs attēls. Foto: yingko/Shutterstock.com

Sulīga, mīksta vistiņa, tāda, kurai gaļa pati "nolec" no kauliņiem, - lūk, īsts baudījums. Un šefpavārs Mārtiņš Sirmais zina, kā tādu pagatavot. 

Veselu cāli ieberž ar iecienītākajām garšvielām.

Tad nomazgā tukšu alus pudeli, noņem etiķeti. Līdz pusei pudeli pielej ar ūdeni.

Vistu sēdina virsū un cep kā ierasts.

Kā saka pats Mārtiņš Sirmais raidījumā "Izgaršo Latviju", pēc izcepšanas vista nobrūk no pudeles un kauliņiem.

Vistas cepešu receptes iedvesmai:

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu