Tellicherry melnie pipari un kardamons ieguvuši prestižo Superior Taste Award augstāko apbalvojumu

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Publicitātes foto

Santa Maria Tellicherry melnie pipari un kardamons ieguvuši Starptautiskā garšu institūta prestižo Superior Taste Award augstāko apbalvojumu. 

Visi Starptautiskā garšu institūta konkursā degustētie produkti izturēja stingru vērtēšanas procesu, kas ietver aklo degustāciju – produkti tiek novērtēti pēc pirmā iespaida, garšas, izskata, aromāta un tekstūras. Santa Maria garšvielām tika piešķirts visaugstākais vērtējums – 3 zvaigznes. “Izcils produkts, kam piemīt lieliska kvalitāte un garšas intensitāte” – šie ir tikai vieni no žūrijas Santa Maria garšvielām veltītajiem vārdiem un argumentiem, uzņēmumam Paulig pasniedzot prestižās Superior Taste Award augstāko apbalvojumu.

“Esam sajūsmā par mums Starptautiskā garšu institūta pausto augsto atzinību un ar mūsu Santa Maria garšvielu klāstu arī turpmāk nodrošināsim augstākās kvalitātes garšvielas un maisījumus, koncentrējoties uz ilgtspējību visā vērtību ķēdē. Šis prestižas apbalvojums parāda, ka ir iespējams sagaršot atšķirību starp vienām un otrām garšvielām, un mēs patiesi lepojamies ar apbalvoto Santa Maria garšvielu izcilību,” saka Paulig, kam pieder Santa Maria zīmols, sortimenta vadītāja Maite Kreiksela (Maite Creixell).

Superior Taste Award ir Starptautiskā garšu institūta piešķirts sertifikāts pārtikas un dzērienu produktiem, kuri vairāk nekā 200 pasaules līmeņa šefpavāru un vīnziņu žūrijas aklajā degustācijā vērtējumā saņem 70% vai augstāku rezultātu. Katrs žūrijas loceklis ir rūpīgi izvēlēts, pamatojoties uz viņa profesionālo pieredzi, sekmīgo dalību starptautiskos konkursos u.tml., turklāt žūrijas izveidē iesaistās, piemēram, Le Guide Michelin u.c. prestižas gastronomijas organizācijas.

Par Tellicherry melnajiem pipariem

Melnie pipari nepieciešami katrā virtuvē, jo tos var pievienot gandrīz visiem ēdieniem, vēlams, gatavošanas beigās. Šī garšviela izceļ jebkura ēdiena, pat saldo ēdienu, garšu.

Pielietojuma iespējas ir ļoti plašas – bifšteks un zivs, mērces, dārzeņu ēdieni, cepta gaļa, grilēta gaļa, maltā gaļa, aknu ēdieni, nieres, medījums, zupas, buljoni, salātu mērces, sēnes, picas, pasta ar sieru, risoto, augļi un ogas (piemēram, zemenes), saldie ēdieni (piemēram, saldējums).

Par kardamonu

Kardamonu var pievienot kūkām, kliņģeriem, maizei un augļu salātiem, gaļas un zivju ēdieniem. Piemēram, gaļas un vistas gaļas ēdieniem šī garšviela piešķir austrumniecisku garšu. Ar kardamonu papildina arī piparkūku mīklu un karstvīnu.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu