Kāds bija eksperimenta rezultāts?
Ilgākā, neefektīvākā un šmucīgākā metode izrādījās milti. Ķēpa liela, avokado finālā atkal jāmazgā, miltus negribējās vairs lietot pārtikā un process ilga trīs dienas.
Nākamās ļoti līdzvērtīgas rezultāta ziņā bija metodes ar rīsiem un kivi. Abos gadījumos avokado gatavojās divarpus dienas (ar kivi mazliet ātrāk bija redzams rezultāts). Tas, ka jātērē liels daudzums rīsu vai speciāli jāiegādājas kivi, nemotivē izmantot šīs metodes.
Liekot avokado papīra maisiņā bez kompanjoniem un atstājot uz virtuves letes, rezultāts bija identisks - nogatavināšanās aizņēma divas dienas. Tomēr šo metodi var uzskatīt par veiksmīgāku, jo nav nepieciešami nekādi palīglīdzekļi.
papīra maisiņā ar ābolu vai banānu.
Šie divi augļi pietiekami spēcīgi izdala gāzi, lai paātrinātu avokado nogatavošanos. Laiks - pusotra diena no cieta līdz baudāmi mīkstam avokado. Lielākie trūkumi šīs metodes izmantošanai - tev vienmēr pie rokas jābūt papīra maisiņam un ābolam vai banānam. Ja tie ir mājās pieejami, super.
Ja tev nav ne papīra maisiņa, ne ābola, ne banāna, ir vērts izvērtēt, vai pus dienas dēļ vēlies ekstra tēriņus, vai arī vari vienkārši paciesties divas dienas, kamēr avokado nogatavinās, vienkārši atrodoties uz virtuves letes.