Internetu satricina jauna sieviete - jēlas vistas gaļas un olu baudītāja (2)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Ekrānuzņēmums no Tiktok video, kolāža

Mimija Grafa piecus gadus ievēroja vegānu diētu, bet nu jau ilgāku laiku no tās ir atteikusies par labu jēlas gaļas ēšanai, neskatoties uz acīmredzamo salmonellas un citu infekciju risku veselībai. Viņa apgalvo, ka viņai nekad nav bijušas veselības problēmu.

Iepriekš rakstījām par kādu jaunu sievieti, kas šokēja ar jēla laša ēšanu.

Kā arī jaunu vīrieti, kas ar prieku ēd jēlus subproduktus.

Sarakstam pievienojas arī Mimija Grafa no Stokholmas, kuras ikdienas ēdienkartē ir jēlas gaļas daudzveidība, bet šokējošākais ir tieši jēlās olas un vistas gaļa. Kā zinām, ēdot jēlu putnu gaļu un olas, pastāv risks inficēties ar salmonelozi.

@feralfraulein Exciting news!! #prop #over18 #rawchicken #rawmeat #rawmeatdiet #rawprimaldiet #rawcarnivore #primaldiet #fyp #carnivorediet ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Intervijā portālam "Daily star" Mimija atklāja, ka jēlu gaļu ēd jau aptuveni trīs gadus, bet iepriekš gandrīz divtik ilgu laiku jeb piecus gadus bijusi vegāne.

Viņa gan tomēr arī pati atzina, ka pastāv "leģitīmi riski, kas saistīti ar jēlas gaļas patēriņu", taču viņas video bija paredzēts, lai dalītos pieredzē un iedvesmotu cilvēkus izmēģināt alternatīvas labsajūtas metodes.

@feralfraulein Replying to @universityvlog #WIEIAD Who swapped their rancid bean juice for #rawliver this morning?🥰#rawmeatdiet #primaldiet #rawprimaldiet #feralfraulein #fyp #whatieatinaday #fulldayofeating ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Par jēlās vistas gaļas ēšanu viņa piebilda: "Tā kā man patīk ēst termiski neapstrādātu vistu, man ir paveicies dzīvot valstī ar stingriem protokoliem attiecībā uz salmonellu."

Receptes.lv aicina rūpēties par savu veselību un uzturā lietot tikai termiski apstrādātu putnu gaļu!

Komentāri (2)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu