Vai var izglābt pārkultu putukrējumu?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Putukrējums
Putukrējums Foto: polinasheshukova1805/Shutterstock.com

Putukrējuma gatavošana ir tāda smalka lieta, jo pietiek vien īsa mirkļa, lai garda, gaisīga putukrējuma vietā esam solīti tuvāk sviestam. Bet vai situāciju var glābt, vai arī jākuļ sviests un putukrējumam jāatvēl jauna salda krējuma paciņa?

Tā gadās arī labākajiem no mums: ieslēdzam mikseri, lai saputotu krējumu, un tad atskan  telefona zvans vai pienāk īsziņa. Nākamā lieta, ko tu jau redzi, - ka putukrējums no gaisīga un zīdaina kļuvis viegli graudains un apetīti neraisošs.

Balle beigta un jāsāk no jauna? Nē, ja vien tas patiesi nav savēlies jau krietnos gabalos, kur vēl minūtīte - un sviests gatavs. Viegli pārkultu putukrējumu, kurā sākuši veidoties kunkuļi, var izglābt!

Kamēr putukrējums vēl nav kļuvis par sviestu, viegli iemaisot dažas ēdamkarotes saldā krējuma, vari to izglābt un padarīt atkal zīdainu, bez kunkuļiem. 

Tik vienkārši un viegli tas izdarāms. Cik daudz pievienot? To nu pateikt precīzi nav iespējams, jālej "uz aci" un jāvadās pēc sajūtām, jo viss atkarīgs no tā cik daudz esi izmantojis sākuma krējumu, cik ļoti esi saputojis par daudz. 

Ja visu saldo krējumu esi jau izmantojis, to vari aizstāt ar nelielu daudzumu auksta ūdens.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu