Kā ātrāk nogatavināt kivi?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Kivi. Ilustratīvs attēls.
Kivi. Ilustratīvs attēls. Foto: Mike_O/Shutterstock.com

Reizēm šķiet, ka veikalā iegādāties gatavus kivi, kurus varētu tūdaļ notiesāt, ir neiespējamā misija. Labā ziņa ir tā, ka šie pūkainie augļi nogatavojas arī pēc novākšanas.

Labā ziņa - kivi turpina gatavoties pēc novākšanas. Kivi, kas atstāts virtuvē, ārpus ledusskapja nogatavojas trīs līdz piecu dienu laikā, informē "Better Homes & Gardens". Ir tikai jāparūpējas, lai tas neatrodas tiešos saules staros. 

Nogatavošanās procesu var paātrināt.

Tam tev būs nepieciešams ābols vai banāns un papīra maisiņš.

Etilēna gāze, kuru izdala iepriekš minētie augļi, paātrina nogatavošanos, tomēr jāsaprot, ka brīnumi nenotiek un vienalga būs jāpaciešas vidēji diena vai divas, atkarībā no tā, cik zaļš ir kivi. 

Ledusskapī, ja kivi nav ļoti gatavs, parūpējoties, lai tas ir nostāk no citiem augļiem un dārzeņiem, tas var uzglabāties svaigs pat līdz četrām nedēļām. 

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest

Tēmas

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu