Vegānam biznesa klases pasažierim kā uzkodu pasniedz banānu ar irbulīšiem. Joks vai attieksme? (5)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Xavier MARCHANT/Shutterstock.com

Kāds "Japan Airlines" biznesa klases pasažieris atklājis portālam "Insider", ka lidojuma laikā viņam uzkodās kā vegānam pasniegts banāns un irbulīši.

Kriss Čari pastāstīja, ka rezervējis lidojumu biznesa klasē no Džakartas, Indonēzijā, uz Tokiju. Bija plānots, ka lidojums ilgs vairāk nekā septiņas stundas.

Lidojuma laikā bija plānotas divas maltītes — pirmā bija uzkodas un viegls atspirdzinājums, kas tika pasniegts pēc pacelšanās, bet otrā - pusdienas, Insider pastāstīja Japan Airlines pārstāvis. Uzkodas pasažieriem, kas nav vegāni, bija apcepts tuncis ar marokāņu stila baklažānu salātiem, siers ar apelsīnu salsu un bagete atbilstoši aviokompānijas ēdienkartei.

Vīlies pasažieris atklāja, ka gaidījis ko līdzvērtīgu ari vegānā versijā, piemēram, sviestmaizi, salātus, vegāno sieru vai bageti. 

"Tā vietā man pasniedza vienu banānu," viņš teica. Čari nosūtīja portālam arī apstiprinājumu, ka viņš tiešam bijis lidojumā.

Čari sacīja, ka runājis ar stjuarti un, atklāti sakot, bijis diezgan satriekts, uzzinot, ka banāns ir visa maltīte.

"Tas ir nedaudz aizvainojoši, ja jums tiek pasniegts viens banāns, kamēr citiem tiek piedāvāta daudz saturīgāka un garšīgāka ēdienkarte," viņš teica. "Tas šķiet īpaši svarīgi, ņemot vērā vegānu un veģetāriešu skaita pieaugumu."

"Japan Airlines" pārstāvis sacīja "Insider": "Mēs atvainojamies, ka nevarējām attaisnot cerības."

Persona apstiprināja, ka uzkodu un atspirdzinājumu iespēja visām īpašajām maltītēm šajā lidojumā bija banāns.

Čari teica, ka otrā vegānu maltīte, ko viņš saņēma, bija spageti. Pusdienās pasažieriem, kas nav vegāni, bija iekļauta siera omlete, dārzeņu sautējums un vistas desa "Rietumu ēdienkartē" un grilēts lasis "japāņu ēdienkartē", teikts aviokompānijas tīmekļa vietnē.

Komentāri (5)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu