Čipsi ar naftu īsteniem naftas magnātiem: cepiens tīklos un "Lidl" atjautīgā reakcija (1)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Čipsi. Ilustratīvs attēls.
Čipsi. Ilustratīvs attēls. Foto: SN Alfiyah/Shutterstock.com

Pavisam nesen Facebook domubiedru grupā ""Lidl" atklājumi un vilšanās" kāda dāma publicēja ierakstu ar čipsu paciņu un vienu čipsi tuvplānā, kuram bija mazliet apdegusi melna maliņa. Pie bildes panesās komentāri.

Pie ieraksta teikts: "Šodien nopirkām Lidl čipsus, iekšā nepatīkams pārsteigums - NAFTA! Meita paspēja apēst pusi pakas, tagad visa pumpās…"

Šim ierakstam tika veltīta virkne komentāru.

Kārlis vaicā: "Varbūt varat ieteikt čipsus, kuros ir dīzeļdegviela? Jautāju priekš čoma."

Lietotāja Santa iesaka mest šādus čipsus sulu spiedē, jo varbūt izdotos izspiest dīzeli.

Linda savukārt bažījas, ka ir palaidusi garām savu zelta stundu: "Man vienreiz, cepot kartupeļus, piedega, izmetu. Johaidī, tā bija apslēptā nafta."

Citi lietotāji ieraksta autorei norādīja, ka varbūt tomēr būtu jāpievērš uzmanība nevis tam, ka kādam kartupeļu čipsim melna maliņa, bet gan daudzumam, ko bērns notiesā ar saldā čili garšu, kā arī to, ka čili tiek atzīts par alergēnu un tieši šie faktori varētu būt vainojami pie izsitumiem, kas radušies bērnam.

Mazumtirdzniecības uzņēmums "Lidl" nav palicis atbildi parādā, izvietojot savā Facebook profilā attēlu ar komentāru: "Lidl piedāvājumā tikai izmeklēti augstākās kvalitātes čipsi ar zeltainām maliņām, un pats labākais – tos ēst var atļauties jebkurš!"

Plānota mārketinga kampaņa vai aša reakcija, veicinot konkrētā produkta lielāku atpazīstamību, izmantojot "cepienu", - spriediet paši. Katrā ziņā atjautīgi!

Komentāri (1)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest

Tēmas

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu