1000 dolāru par ikvakara siera ēšanu

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Dažādu veidu sieri. Ilustratīvs attēls.
Dažādu veidu sieri. Ilustratīvs attēls. Foto: Andra C Taylor Jr/Unsplash.com

Vakance uz noteiktu laiku. Kāds amerikāņu uzņēmums gatavs maksāt 1000 dolārus mēnesī trīs mēnešu garumā par ikvakara siera ēšanu. Kāpēc?

Ir pierādīts, ka siers var ietekmēt sapņus, precīzāk, sapņu veids bar būt atkarīgs no tā, kāda tipa sieru tu būsi ēdis. ASV uzņēmums "Sleep Junkie" nodarbojas ar dažādu miega kvalitāti uzlabojošu aksesuāru pārdošanu - spilveni, matrači, veļa. Nu uzņēmums ir spēris soli izpētes virzienā, meklējot cilvēkus, kuri piekritīs terminētam nepilnas slodzes darbam, vēsta "Foof & wine".

Solītais atalgojums - 1000 dolāri mēnesī, bet galvenais darba uzdevums - ik vakaru pirms miega ēst sieru.

Gandrīz sapņu darbs, vai ne?

Ar to gan viss nebeidzas. Izmantojot viedpulksteni, jāfiksē katras nakts atpūtas detaļas: miega ilgums un kvalitāte, enerģijas līmenis pēc pamošanās. Tas gan nav nekas sarežģīts, jo būtībā "gudrās ierīces" visu izdara cilvēka vietā.

Viens no pētījuma mērķiem ir arī noskaidrot, vai piena produktu patēriņš pirms miega palielina murgu redzēšanas biežumu naktī.

Pretendentiem jābūt vismaz 21 gadu veciem, gataviem sniegt godīgus rezultātus, tādiem cilvēkiem, kam garšo siers un patīk gulēt.

Vēl viens nosacījums - jāguļ ir vienam.

Uz jautājumu, kādi sieri būs jābauda, uzņēmums sniedza atbildi, ka tie būs daudzveidīgi: sākot ar zilajiem, mīkstajiem, beidzot ar bezlaktozes un cietajiem.

Pieteikties vakancei var līdz 10. februārim.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu