/nginx/o/2023/01/17/15083626t1hf598.jpg)
Grūti iztēloties kādu vieglāk pagatavojamu torti kā vafeļu torti, kurai kā pamatu izmanto jau gatavas vafeļu plāksnes. Atliek parūpēties tikai par krēmu.
Grūti iztēloties kādu vieglāk pagatavojamu torti kā vafeļu torti, kurai kā pamatu izmanto jau gatavas vafeļu plāksnes. Atliek parūpēties tikai par krēmu.
Iebiezinātā piena - sviesta krēms būs piemērots gandrīz jebkurai kūkai: smilšu kūkai, biskvītam, kārtainās mīklas vai pat bezē. Bet daudziem iecienītākais veids, kur šo krēmu izmantot, ir klasiskā vafeļu torte. Un pareizi - jo saderība ir patiesi laba.
Viss tik vienkārši un rezultāts tik labs - tev tikai jāsaputo krēmam nepieciešamās sastāvdaļas un tad "jāsakārto" torte. To allaž var papildināt ar riekstiem, banāniem vai kādām ogām pēc patikas.
Nepieciešamās sastāvdaļas krēmam:
Kas jādara: