Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Trīs sastāvdaļu krēms izcilai vafeļu tortei

Foto: photodaria/Shutterstock.com

Grūti iztēloties kādu vieglāk pagatavojamu torti kā vafeļu torti, kurai kā pamatu izmanto jau gatavas vafeļu plāksnes. Atliek parūpēties tikai par krēmu. 

Iebiezinātā piena - sviesta krēms būs piemērots gandrīz jebkurai kūkai: smilšu kūkai, biskvītam, kārtainās mīklas vai pat bezē. Bet daudziem iecienītākais veids, kur šo krēmu izmantot, ir klasiskā vafeļu torte. Un pareizi - jo saderība ir patiesi laba.

Viss tik vienkārši un rezultāts tik labs - tev tikai jāsaputo krēmam nepieciešamās sastāvdaļas un tad "jāsakārto" torte. To allaž var papildināt ar riekstiem, banāniem vai kādām ogām pēc patikas.

Nepieciešamās sastāvdaļas krēmam:

  • 250 g sviesta
  • 1 bundžiņa iebiezinātā piena
  • 1 tējk. vaniļas ekstrakta

Kas jādara:

  1. Iepriekš parūpējies par to, lai sviests ir istabas temperatūrā. Tad ar mikseri to nedaudz sakul.
  2. Nelielām porcijām pievieno iebiezināto pienu, nepārtraucot kulšanas procesu, līdz krēms kļūst gaisīgs.
  3. Krēmā var iemaisīt ari ēdamkaroti kakao pulvera, lai iegūtu tumšāku krāsu un šokolādes garšu.
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu