Video Kad "latte" nav tas, ko gaidīji, jeb jauna vīrieša amizanta izgāšanās Itālijā (1)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Kafijas dzēriens. Ilustratīvs attēls.
Kafijas dzēriens. Ilustratīvs attēls. Foto: Daniel S Edwards/Shutterstock.com

Kafijas mīļotāji noteikti būs pazīstami ar dzērienu "caffe latte", ko saīsināti bieži saucam par "latti" - espreso un labi daudz piena ar gaisīgām piena putām pa virsu. Garšīgi, bet Itālijā, pasūtot "latti", tevi, tāpat kā video autoru var sagaidīt amizants pārsteigums.

Jauns vīrietis vārdā Keins publicēja savā "Tik Tok" profilā video, kurā stāsta, kā viņš, nedēļu dzīvodams Itālijā, ir beidzot sapratis, kāpēc kafija, kuru viņš vienmēr pasūta, garšo dīvaini.

"Vai kāds var man, lūdzu, paskaidrot, kāpēc es esmu idiots?" Ar šādu jautājumu Keins iesāk savu video, kas līdz šim brīdim ir skatīts jau vairāk nekā 700 000 reižu.

Videoklipā Keins stāsta, ka viņa mīļākais kafijas dzēriens ir "latte", tāpēc viņa dzēriena izvēle ir nemainīga arī Itālijā. "Vai kāds var man pateikt, kāpēc es visu nedēļu staigāju pa Milānu, pasūtu sev "latti", pagaršoju to un nodomāju, ka tā garšo dīvaini, bet tikai nedēļas beigās man laipna sieviete - barista pajautā, vai vēlos "lattei" klāt arī kafiju!?"

Izrādās, ka šī ir kļūda, ko var pieļaut jebkurš nezinātājs. Itālijā. Itāļu valodā "latte" nozīmē "piens". Tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka šis jaunais vīrietis visu nedēļu bija dzēris uzkarsētu pienu, nevis kafiju ar pienu, kā to bija vēlējies.

Visvairāk video komentētāji bija pārsteigti par to, ka vīrietis tik ilgi nebija pamanījis, ka viņa pienā nav kafijas...

@justkaine I’m too ashamed to go back to Italy 🇮🇹 #uk #milan #storytime #coffee #fypシ ♬ original sound - Kaine
Komentāri (1)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu