Autentiski ukraiņu virtuves ēdieni un dzērieni tepat Rīgā. Kurp jādodas?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Smile Studio/Shutterstock.com

Autentisks ukraiņu borščs, gardākie vareņiki, mutē kūstošs speķis vai reibinošs ķiršu uzlējums - tas viss un vēl vairāk tepat Rīgā! "Live Riga" apkopojuši vietas, kur var nobaudīt ukraiņu virtuves labumus.

Borščs - garšīgi pie ukrainietēm

No brokastīm līdz vakariņām pie ukrainietēm. Šeit atradīsi sātīgus ēdienus, kas sildīs gan vēderu, gan arī sirdi. “Borščs - garšīgi pie ukrainietēm” ir vieta, kas sniedz iespēju atgūt spēkus un atkal noticēt labajam. “Boršču” atradīsi arī Āgenskalna tirgus 2. stāvā, kur varēsi iestiprināties pēc iepirkšanās vai pastaigas pa skaisto Pārdaugavas apkaimi.

Adrese: Ģertrūdes iela 6

Green Pumpkin UA

Mūsdienu ukraiņu virtuve, kur moderno atmosfēru papildina dvēseliskums, kas ielikts ēdienos, - tie garšo tā, ka tos tieši tev būtu pagatavojusi vecmāmiņa. Laipna apkalpošana, patīkams interjers un iespēja iegādāties arī dažādus Ukrainas gardumus, ko paņemt līdzi uz mājām!

Adrese: Pētersalas iela 1B

Katkevich

Nu jau vairākus gadus iecienīta vēlbrokastu vieta rīdziniekiem, kur saimnieku saknes ir tieši saistītas ar Ukrainu. Izbaudi gardu kafiju un pasakainas maizītes, kā arī visu iecienīto olu kulteni! Piekrītam, ka laba nekad nav gana, tādēļ turpat uz vietas iegādājies Katkevich skābmaizi, kūpināto sviestu un citus produktus!

Adrese: Lāčplēša iela 114

Milti un Gaļa

Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā atrodas ukraiņu virtuve “Milti un Gaļa”, kur iespējams baudīt gardos pelmeņus, vareņikus, dažnedažādas pankūkas, kāpostu tīteņus un citus šedevrus uz vietas un arī iegādāties līdzi ņemšanai. Pieredzi vēl interesantāku padara iespēja vērot produktu gatavošanas procesu paša acīm, jo tas ir redzams turpat aiz stikla.

Adrese: Centrāltirgus iela 3k

Piana Vyshnia Rīga

Autentisko Ukrainas bāru “Piana Vyshnia” tīkls ir ieradies Rīgā un savu mājvietu atradis Vecrīgā! Šeit cilvēki ierodas labi pavadīt laiku, vadīt jautras sarunas ar seniem draugiem vai tikko iepazītiem, bet teju obligāts uzdevums, apmeklējot Piana Vyshnia, ir izmēģināt labāko Ļvivas ķiršu uzlējumu ar tieši tādu pašu nosaukumu - “Piana Vyshnia”!

Adrese: Šķūņu iela 6

Decanter

Neoficiālais veikala sauklis noteikti varētu būt "pasludinu jūs par vīnu un sieru!", jo šeit Tev ir iespēja iegādāties dažādus vīnus un sierus no Francijas, Portugāles, Spānijas un Nīderlandes. Zinošie veikala konsultanti palīdzēs tev izvēlēties piemērotāko dzērienu un pieskaņotāko sieru, lai vīna baudīšanas pieredze sniegtu vislielāko gandarījumu.

Adrese: Bruņinieku iela 66

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu