Piens un pepsis - jauns "Tik Tok" trends. Vai tev pietiktu drosmes izmēģināt?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Ekrānuzņēmums no Tiktok video, kolāža

Vai esi dzirdējis sev pazīstamus cilvēkus baudām ne vien dažādu jocīgu ēdienu, bet arī dzērienu kombinācijas? Redz, dīvainas kombinācijas piedāvā arī pasaulē slaveni zīmoli. Un "Tik Tok" lietotāji steidz pagaršot.

"Pepsi" Ziemassvētku reklāmā, kurā galveno lomu ieņem aktrise Lindsija Loena, piedāvāta kāda neredzēta šī dzēriena versija: gāzētā limonāde un piens.

Vai esi izmēģinājis kādu līdzīgu - neiedomājamu dzērienu savienību, kas patiesībā pat garšo tīri labi? Un vai šo kombināciju tavs vēders izturētu?

Video publicēts 2. novembrī, un tas ir skatīts vairāk nekā 1,3 miljonus reižu. Lūk, par ko ir stāsts:

@pepsi We saw @lindsaylohan having #PilkandCookies so we had #PilkandCookies ♬ original sound - Pepsi

Šim dzērienam pat ir savs nosaukums, piena (milk) un pepsi nosaukumu angliskās versijas savienība - "Pilk".

Drosmīgākie arī pamēģinājuši un izteikuši savu vērtējumu. Varētu šķist, ka labu vārdu par šādu kombināciju nevajadzētu dzirdēt, bet nekā. 

@zzzachariah Lindsay Lohan could sell me a used tire and I would give her a standing ovation 👏 #lindsaylohan #pepsi #pilk ♬ original sound - Zachariah

Kāda cita "Tik Tok" lietotāja mēģinājusi atkārtoti, jo pirmajā reizē izmantojusi Pepsi bez cukura un pievienojusi par daudz piena. Kad darījusi visu kā reklāmā, rezultāts esot paticis vēl vairāk:

@brookiebarry Replying to @yesterdz1 that made such a big difference 😳 #pilk #pepsi #milk #pepsiandmilk #milkandpepsi #fyp ♬ Funny Song - Cavendish Music

Starp citu, šī dzēriena nogaršošana ASV ir kļuvusi tik populāra, ka to izmēģināja arī kanāla "CNN" žurnāliste. Viņai gan īsti pie dūšas negāja.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu