Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Pašgatavots garšaugu sāls dažās minūtēs

Raksta foto
Foto: Ekrānuzņēmums no @madara..martini Tik Tok video, Receptes.lv kolāža

Sāls un garšaugi ir neatņemama virtuves sastāvdaļa. Veikalu plauktos izvēle ir plaša, bet var pagatavot arī pats savu īpašo garšaugu sāli, izmantojot tieši tos svaigos garšaugus, kas tavās mājās ir visiecienītākie. 

Ar pasakainu garšaugu sāls recepti, kuru aizguvusi no savas omītes, "TikTok" dalās lietotāja Madara jeb @madara..martini

Šis sāls būs lielisks papildinājums zupām, mērcēm, sautējumiem - jebkuram ēdienam, kurā ierasti liekam sāli un papildinām ar garšaugiem.

Receptes nosaukums jau pasaka priekšā, kas ir galvenās sastāvdaļas: garšaugi un sāls.

Madara savā garšaugu sālī izmantoja: 

  • 400 gramus svaigas selerijas saknes, selerijas kātu, burkānu, ķiploku un pētersīļu kātu mikšļa;
  • 100 gramus sīpolu, pētersīļu, diļļu un koriandra sajaukuma;
  • 400 gramus sāls.

Garšaugu sāli uzglabā ledusskapī un pievieno ēdieniem pēc garšas un nepieciešamības.

Pagatavošanas gaitu skaties video:

@madara..martini Šis garšaugu sāls ir laba alternatīva dārzeņu buljona kubiņam #recepte #dārzeņi #ēdiens #latviešutiktok #latvianfood #salātiziemai ♬ Vindsērfings - Reverss ReFunk Edit - Ingus Pētersons

Ja neesi kāda šajā receptē izmantotā garšauga cienītājs, droši to aizstāj ar kādu citu, kas tava virtuvē ir iecienītāks.

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu