Piektais, jubilejas Rīgas Burgeru festivāls jau šonedēļ

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Burgers
Burgers Foto: Пресс-фото

6. augustā Esplanādes parka laukumā tradicionāli norisināsies jau piektais - jubilejas Rīgas Burgeru festivāls. Tajā gaidāmi vairāk nekā 30 burgeru ēdnīcu pārstāvji no visas Latvijas.

Katru gadu pasākumu apmeklē vairāk nekā 10 tūkstoši cilvēku no vairākām Latvijas pilsētām, kā arī pulcējas viesi no ārzemēm. Vienmēr Rīgas Burgeru festivāla mērķis bija parādīt burgeru ne tikai kā daļu no fast food, bet kā mūsdienu virtuvē jau integrētu kulta ēdienu un veselu kultūru.

Rīgas Burgeru festivāls
Rīgas Burgeru festivāls Foto: Publikācijas foto

Festivāla programmā iekļautas tādas aktivitātes kā “Influenceru šovs” ar pašmāju populāro blogeru dalību, “Hot Wings” sacensības, “Burgeru ātrēšanas” sacensības un daudzi citi pasākumi.

Visas dienas garumā labākie Latvijas burgeru gatavošanas meistari cīnīsies par titulu “Festivāla labākais burgers” .

"Šogad gaidām viesus un festivāla dalībniekus no citām valstīm. Centīsimies izdarīt visu lietas labā, lai pasākums kļūstu par starptautisku, un liels gods, ka viss notiks tieši Rīgas sirdī jeb Esplanādes laukumā," stāsta Rīgas Burgeru festivāla rīkotājs Edgars Svencis.

Festivāla noslēguma ceremonijā notiks tradicionāls svētku koncerts, kur piedalīsies pašmāju mākslinieki. Kā saka paši rīkotāji, katru gadu skatītāji uzzina koncerta dalībniekus tikai uzstāšanās laikā uz skatuves.

Ieeja pasākumā bez maksas. Vairāk informācijas pasākuma mājas lapā.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu