Gurķus, rīsu etiķi, sojas mērci, sezama eļļu, ķiploku, čili pārslas un brūno cukuru.
Dažādos video proporcijas atšķiras, tāpēc labākais veids - vadīties pēc savām garšu izjūtām un "noķert" perfekto balansu.
Grūtākais darbiņš - sagriezt gurķi, lai iegūtu īsto formu:
Lai viss izdotos, palīgā var ņemt koka irbulīšus. Starp tiem ieliec gurķi. Pirmos griezumus veic 45 grādu leņķī. Svarīgi - gurķī veic iegriezumus, nevis to griež līdz apakšai. Tad gurķi pagriež uz otru pusi un griež taisni.
Ir versijas, kurās gurķus apber ar sāli un pārlej ar ūdeni, lai no tiem izdalītu kādu daļu sulas, citā šo soli izlaiž.
Un tad jau viss vienkārši - saliekam visas minētās sastāvdaļas, samaisām un ēdam nost. Baudīt var uzreiz, bet var arī ļaut nedaudz mērcei gurķi iemarinēt.
Skaties video procesu soli pa solim:
Arī pašmāju TikTok gatavotāji ir izmēģinājuši un atsauksmes ir labas: