“Ferrero” atsauc konkrētus “Kinder” zīmola produktus; PVD turpina pārbaudes

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Radu Bercan/Shutterstock

Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) aicina pagaidām neiegādāties Beļģijā ražotus "Kinder" šokolādes produktus, informēja dienestā. Tuvojoties Lieldienām, šokolādes olu iegādāšanās allaž uzņem apgriezienus, bet saistībā ar radušos situāciju ieteicama īpaša piesardzība!

Lēmums pamatots balstoties uz informāciju, ka uzņēmums "Fererro" ir atsaucis no tirdzniecības visus Beļģijas Arlonas fabrikā laika posmā no 2021.gada 15.oktobra līdz 2022.gada 10.janvārim ražotos "Kinder" zīmola šokolādes izstrādājumus, tostarp tādus produktus kā "Kinder Surprise" šokolādes olas ar rotaļlietām, jo pastāv risks, ka tie varētu būt piesārņoti ar salmonellas baktērijām.

Ražotāja “Ferrero” šokolādes produktu izplatītājs Latvijā ir informējis Pārtikas un veterināro dienestu (PVD), ka ražotājs ir atsaucis sekojošas Beļģijā ražotu produktu partijas Latvijā:

  • Kinder Schoko-Bons/ Schoko-Bons White – 125 g un 200 g iepakojumos – visas produkta partijas ar derīguma termiņiem no 28.05.2022. līdz 23.08.2022.
  • Kinder Surprise Maxi, 100 g iepakojumā, derīguma termiņš - 18.09.2022., partijas Nr. L356R03
  • Kinder Mix Peluche, 133 g iepakojumā, derīguma termiņš - 21.08.2022.; partijas Nr. L322RWPJ, L323RWPJ, L354RWPJ, L013LWPJ, L039LWPJ
Foto: Publicitātes foto

PVD joprojām turpina pārbaudes, lai noskaidrotu, kādi uzņēmuma “Ferrero” Beļģijas filiālē ražotie produkti piegādāti uz Latviju, tāpēc aicinām pagaidām atturēties no uzņēmuma “Ferrero” Beļģijas filiālē ražotu “Kinder” zīmola produktu iegādes un lietošanas uzturā. Lai noskaidrotu, kurā valstī produkts ražots, aicinām pievērst uzmanību produkta partijas numuram. Ja ciparu kombinācijā pēdējie cipari ir 03, tad produkts ir ražots Beļģijā (skat. attēlu).

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu