Kā ērti attaisīt mazās mērču paciņas, lai tajās ērti iemērktu frī kartupeli?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Ekrānuzņēmums COOKITERICA/TIKTOK

Ikdienas ritms vairumam no mums ir steidzīgs, tādēļ mēdzam ēst, gan ejot pa ielu, gan atrodoties automašīnā, nereti notiesājot kādu ātrās ēdināšanas restorāna piedāvāto maltīti, piemēram, kartupeļus frī. Tos vairumam patīk iemērkt mērcē, bet iepakojumi nav pārāk parocīgi?

Lai arī mazajos mērcīšu iepakojumos ir iestrādāta speciāla svītriņa, kas palīdz tos ērtāk atvērt, noplīst tikai stūrītis, un tad mērci paredzēts iespiest kāda trauciņā, ko, esot ceļā, ne vienmēr iespējams izdarīt.

Vietnē TikTok kāda dāma padalījās ar savu metodi kā atvērt kečupa paciņu, lai  tajā uzreiz varētu iemērkt gardo frī kartupeli.

Viss ir gana vienkārši - jāapiet sistēma. Tā vietā, lai noplēstu tikai stūrīti, kā paredzējis ražotājs, iepakojumu atver gareniski, izmantojot rievojumus tā galos. Ja paciņai šādu maliņu nav, tad šo metodi diemžēl izmantot nebūs iespējams.

Kā to izdarīt, skaties video:

@cookiterica IMPORTANT FRENCH FRY HACK! #tiktokfood #lifehack #savagemom #momsoftiktok #ketchup #frenchfryhack #Buffering ♬ original sound - Food, Family, Fun
KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu